LOGO
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Ryijypalvelu-RP Oy 31.5.2022

REKISTERISELOSTE

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä

Ryijypalvelu-RP Oy

Käskynhaltijantie 26

00640 Helsinki

info@ryijypalvelu-rp.fi

puh. 05064342

Rekisterit

Asiakasrekisteri

Sähköpostit

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelytarkoitus on asiakkuus. Henkilötietojen avulla asiakkaalle voidaan toimittaa hänen tilaamansa tuotteet, muodostaa tilaukset ja sitä kautta laskut ja kuitit. Nettisivu kerää asiakkaan antamat tiedot yhteydenottolomakkeella, jota käytetään sähköpostin laatimiseen ja lähettämiseen nettisivulta yritykselle. Sähköpostit muodostavat henkilörekisterin, kun asiakas tekee tilauksen tai ottaa yhteyttä yritykseen tilatakseen tuotteita ja antaa osoitetietonsa
Googlen reCAPTCHA-botinhallintatyökalua käytetään, jotta yhteydenottolomakkeen kautta ei tulisi roskapostia yrityksen sähköpostiosoitteeseen.
Rekisterien tietosisällöt
Henkilötiedot sisältävät asiakkaan nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Ryijypalvelu-RP Oyn ylläpitämät henkilötiedot ovat ainoastaan sen omassa käytössä. Emme siirrä asiakkaan tietoja mihinkään.
Tietojen säilytysajat
Tietoja säilytetään kirjanpitolain vaatima aika. Muissa rekistereissämme ylläpidämme ja poistamme asiakkaan tietoja tarpeen mukaan.
Tietojen nähtäväksi pyytäminen, siirtäminen, korjaaminen ja poistaminen
Asiakkaalla on mahdollisuus pyytää hänestä tallennetut tiedot ja tietoihin liittyvät rekisterit ja niihin liittyvät palveluntarjoajat nähtäväkseen, tarkastaa henkilötietojaan sekä korjata ja siirtää tietojaan halutessaan. Pyynnöt tulee osoittaa yrityksen sähköpostiosoitteeseen.